Sök paketresa & flyg

Paketresa
Endast Flyg

Våra destinationer

Kroatien

Ta chansen och upplev den härliga atmosfären i Kroatien. En favorit hos många och hit åker man gärna igen och igen. Landet visar upp ett fantastiskt kustlandskap som bara väntar på att utforskas och landets gästfria befolkning tar emot oss med öppen famn.   Här är säsongen lång, ....Läs mer »

Nordmakedonien

I ett hörn av sydöstra Europa finner vi Nordmakedonien med sin vackra natur och kanske en mindre idyllisk, men likväl fascinerande historia. Huvudstaden Skopje har nyligen fått en ansiktslyftning och är en smältdegel med stor turkisk basar, moskéer, modern shopping och den anrika stenbron från 1400-talet ....Läs mer »

Spanien

Under en resa till Spanien finns mängder att göra, här finns något för alla smaker och intressen. Här kan du ägna dig åt sportaktiviteter som golf, tennis, vandring, klättring, cykling, surfing och andra vattensporter av olika slag. Är du mer intresserad av kultur och historia lär du inte heller ....Läs mer »

Grekland

Res till Grekland och upptäck vackra stränder, spännande kultur och inte minst den grekiska atmosfären. Samtliga resmål har sin egen charm och karaktär men en sak är säker: alla är perfekt ämnade för sol, bad och kultur.Läs mer »

Presentkort

Säljstart för Presentkort! Nu säljer vi äntligen årets present nämligen presentkort för dem som precis som oss längtar till någon av Traveas destinationer. Här hittar ni våra presentkortLäs mer »

Sverige

Utforska Sveriges alla hörn! Boka en resa med Travea inom Sverige och upptäck vackra platser, hotell och sevärdheter nära dig. Vi erbjuder magiska naturupplevelser, vackra stränder och mysiga sommarorter som passar perfekt för dig. Karg, vild natur i norr, stora slätter och böljande fält i söder och ....Läs mer »