Sök paketresa & flyg

Paketresa
Endast Flyg

Friskis & Svettis Göteborg

Skäm bort dig själv med en träningsresa!

Under 2020 erbjuder vi våra medlemmar flera träningsresor med lite olika inriktning. I maj återvänder vi till kroatiska pärlan Losinj och i september reser vi till Rhodos. Vilken resa du vill åka på beror kanske på vilket innehåll du söker. Schemat i Kroatien bjuder på träning för dig som är träningsvan och som gärna utmanar dig. På Rhodos njuter vi av lugnare träning tillsammans med värme, sol och bad.

Klimatkompensera
Reser du med oss och Travea kan du välja att klimatkompensera. Vårt samarbete är med klimatkompensera.se som drivs av Tricorona Climate Partner. Genom samarbetet stöder vi projekten Sodo och Humbo som jobbar med trädplantering i Etiopien. Dessa Gold Standard-certifierade projekt syftar till att vända avskogningstrenden, återplantera regionens naturliga skogar och stärka ekosystemen. Genom projekten planteras och skyddas 1,2 miljoner träd. Vill du klimatkompensera väljer du det i slutet av din bokning.

Träningsresa till Rhodos

Träna, chilla och ha det gott på Rhodos -nyhet

Det nygamla resmålet Rhodos bjuder på sol och värme även i oktober. När hösten landat hemmavid kan vi på Rhodos fortsatt njuta av 20-25 gradig värme både i luften och i vattnet, detta kombinerat med härlig träning ihop med våra engagerade ledare.
Vi varvar träningspass med olika innehåll men ger också utrymme för att njuta av sol, bad och av Grekland.

Träningen

Veckans träning är rejäl men har ett lite lugnare fokus jämfört med veckan i Kroatien. Vi tränar 2-3 pass/dag och tränar core/flex, jympa, yoga, cirkelfys och dans. Med Friskis Göteborg reser du tillsammans med andra träningsintresserade motionärer. Träningen sprider vi under veckan över morgon, för- och eftermiddag. Schemat nedan är ett exempel på hur schemat kan se ut. Vi försöker i möjligaste mån träna utomhus men väder och vind kan göra att vi får ändra/stuva om i innehållet eller genomföra vissa pass inomhus.

Förutom Friskis träning finns också möjlighet till aktiviteter på egen hand såsom gym, simning, cykel, tennis, vandring, snorkling, SUP och vattensport av olika karaktär, SPA-behandlingar mm (ingår ej i priset) men vi tror att det är vårt härliga team med ledare som får dig att välja att åka just med oss.

Exempel på träning under veckan*

Söndag

Måndag

Tisdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

Lördag

Söndag

 

Jogg/
stavgång

Jogg/
stavgång

 

Yoga

Jogg/
stavgång

Yoga

 

Resdag

Teamfys

Cirkelfys

 

Vandring till Akropolis Rhodos stad

Cross

Palmfys

Stjärnan
 

Resdag

Infomöte

Core/flex
 

Yoga

Flex

Jympa

 

Core/flex
 

Dans

 

*Med reservation för ändringar

Hotellet

5-stjärniga Akti Imperial är beläget vid havet, ca 4 km från Rhodos stad. Vi både bor och tränar havsnära. Hotellet är ultra-all-inclusive och på området finns 7 restauranger, flera pooler, stora ytor och jättefräscha rum med tillhörande balkong. Nere på stranden har hotellet egna solsängar och parasoller som är gratis för hotellets gäster. För dig som vill så står hotellets SPA-avdelning redo att ta hand om dig (behandlingar bokas och betalas direkt på hotellet).

Bad

Vid hotellet finns fyra stycken pooler. Bar finns i närheten och du kan äta och dricka något i princip dygnet runt.

Vi bor precis vid havet men för att komma dit går du från hotellet via en viadukt så att du slipper trafiken. Stranden är lång och består av sand och sten, solstolar och badhandduk ingår. Här finns också möjlighet att hyra vattenskoter, SUP, surfa osv.

Strandpromenaden går precis utanför och tar dig in till Rhodos stad.

Att göra förutom träningen

Rhodos stad- gammalt och charmigt. Barer, restauranger och souvenirbutiker avlöser varandra. Svenska priser på mat och dryck. Taxi från hotellet in till stan fast pris á 8 euro.
Akropolis – vandring från hotellet, över berget till Akropolis. Tar ca 3 timmar och är skyltat. Bra väg som inte kräver annat än jympadojjor.
Lindos – med bil ca 40 minuters bilfärd. Pittoresk vit, liten by vid foten av ännu ett Akropolis. Turistiskt men charmigt.
Marmaris – Turkisk by dit du tar dig med båt.
Shopping
Keramik och läder och olika produkter framställda av olivolja – tvålar, krämer, olja osv.

Destination/resmål Rhodos, Grekland
Begränsat antal platser max 50 personer
Hotell  Hotell Akti Imperial, 5-stjärnigt SPA hotell beläget vid havet
Boende del i dubbelrum. Tillägg för enkelrum 3200 kr
Måltider Ultra all inclusive, all mat och dryck från hotellets restauranger ingår i resan, detta inklusive dryck
Resdagar 4-11 oktober 2020, söndag-söndag, flygtider meddelas senare
Träningsansvarig Friskis&Svettis Göteborg
Researrangör Travea
Avreseort Göteborg/Landvetter
Ankomstort Rhodos (total restid Göteborg-Rhodos ca 4,5 timmar)
Pris 12.340 kr/person. I priset ingår direktflyg t/r Landvetter/Rhodos, transfer, inkvartering på Hotell Akti Imperial, del i dubbelrum, ultra all-inclusive samt träningspaket. Erforderliga garantier finns ställda hos kammarkollegiet. Samtliga gäster omfattas av den svenska paketreselagen.
Anmälningsavgift 3.100 kr betalas inom 7 dagar efter bokningsbekräftelse.
Slutbetalning sker senast 50 dagar innan avresa.
Hotellskatt Grekiska parlamentet har sedan 1/1-2018 infört en särskild hotellskatt för turister. Hotellskatten för 5-stjärnigt hotell är 4 euro/rum och natt och betalas till hotellet vid in- eller utcheckning och är inte inkluderad i resans pris.
Resan är bokningsbar fr o m nu.  Antalet platser är begränsat så vill du resa med oss – boka snart!

Träningsresa till Kroatien

Toppa formen i Kroatien!

Vi återvänder till ön Losinj i Kroatien och konstaterar igen att platsen är fantastisk för träning och rekreation. Behagligt klimat, havsnära motionsleder, vacker miljö och krispigt, turkost vatten väntar på dig. Här väntar också ett schema med svettgaranti. Vi tränar i naturen, i buren, på plattan och längs med havet, en svettig vecka där styrka, kondition och rörlighet utmanas.

Förutom träningen lockar också sol, bad och hotellets SPA-avdelning med möjlighet till olika behandlingar (SPA-behandlingar bokas och betalas direkt på hotellet).

Träningen

Med Friskis Göteborg reser du tillsammans med andra träningsintresserade motionärer. Träningsschemat innehåller pass med varierat innehåll, spridda över morgon, för- och eftermiddag. Schemat nedan är ett exempel på hur träningen kan se ut under veckan. Vi försöker i möjligaste mån träna utomhus men väder och vind kan göra att vi får ändra/stuva om i innehållet eller genomföra vissa pass inomhus.

Förutom gruppträning finns också möjlighet till träning och aktiviteter på egen hand såsom gym, simning, cykel, tennis, vandring, snorkling, SPA-behandlingar mm (ingår ej i priset) men vi tror att det är vårt härliga team med ledare som får dig att välja att åka just med oss.

Exempel på träning under veckan*

Fredag

Lördag

Söndag

Måndag

Tisdag

Onsdag

Tordag

Fredag

 

Jogg/
stavgång

Jogg/
stavgång

Yoga

Jogg/
stavgång

Jogg/
stavgång
Yoga

Jogg/
stavgång

Avresa 07.30

Avresa 10.40

Frukost

Frukost

Frukost

Frukost

Frukost

Frukost

Ankomst 09.50

Ankomst Rijeka 13.00

Teamfys

Cirkelfys

 

Vandring

Intervall flex
Yoga

Jympa
Skivstång

Stjärnan
 

 

 

Lunch

Lunch

Lunch

Lunch

Lunch

Lunch

 

Infomöte
Jympa

Friskisburen
 

Yoga

Friskisburen
Flex

Pinjefys

 

Cirkelfys
 

Yoga

 

*Med reservation för ändringar

Hotellet

Vi bor på 4-stjärniga SPA-hotellet Punta med fantastiskt läge precis vid havet och på bekvämt promenadavstånd från torget/hamnen i Veli Losinj. Hotellets eget poolområde nyttjar du fritt som gäst.

Destination/resmål Ön Losinj, Kroatien
Begränsat antal platser max 40 personer
Hotell  Hotell Punta, 4-stjärnigt SPA hotell beläget vid havet
Boende del i dubbelrum. Tillägg för enkelrum 2500 kr (antalet enkelrum är begränsat)
Resdagar 15-22 maj 2020, fredag-fredag
Träningsansvarig Friskis&Svettis Göteborg
Researrangör Travea
Avreseort Göteborg/Landvetter
Ankomstort Pula (total restid Göteborg-Losinj ca 5 timmar)
Pris 11.590 kr/person. I priset ingår direktflyg t/r Landvetter/Pula, transfer med buss och färja t/r Losinj, inkvartering på Hotell Punta, del i dubbelrum, halvpension (frukost och lunch) samt träningspaket. Erforderliga garantier finns ställda hos kammarkollegiet. Samtliga gäster omfattas av den svenska paketreselagen. 
Anmälningsavgift 3.100 kr betalas inom 7 dagar efter bokningsbekräftelse.
Slutbetalning sker senast 40 dagar innan avresa.
Resan är bokningsbar fr o m nu och fram t o m 28 februari. Antalet platser är begränsat så vill du resa med oss – boka snart!