Sök paketresa & flyg

Paketresa
Endast Flyg

Friskis&Svettis Kristianstad

Följ med oss på årets roligaste träningsvecka!

I oktober 2021 packar vi ihop oss för Friskis Kristianstad första träningsresa och vi åker till härliga Kreta.

Det blir en rolig vecka tillsammans där vi erbjuder ett brett utbud av olika träningspass. Du kommer att få möjlighet att utmana dig själv, stärka upp din kropp, fylla på med energi och samtidigt njuta av god mat, bad, sol och gemenskap.

All inclusive
Vi bor på ett 5-stjärningt hotell med ett fantastiskt läge precis vid stranden med vacker utsikt över havet. Hotellet har ett stort poolområde och härliga träningsytor både inne och ute. Vår resa är All Inclusive och hotellet erbjuder både mat och dryck av riktigt hög kvalitet.
 
Träningen
Under veckan bjuder vi på en träningsmix av soft och högintensivt, dansant och rakt, livligt och lugnt. Förutom passen kommer vi även bjuda in till föreläsning och möjlighet till gemensamma aktiviteter utanför själva träningen. Vältränad eller otränad, Friskismedlem eller inte - alla kan hänga med! Du reser tillsammans med Friskis Kristianstad och andra träningsintresserade. Schemat innehåller ett varierat utbud av pass med variation i både träningsintensitet och fokus.

Gruppträningen leds av ett gäng erfarna och inspirerande Friskisledare. Schemat för veckan publiceras i juni 2021. Dagarna fyller du med träning efter lust och dagsform. Du kommer bland annat att kunna delta i Yoga, Skivstång, Dans, Modus, Coreflex, Jympa, Cirkelfys, Löpning, Spinning och Power hour. Vi kommer även att erbjuda föreläsning, vattengympa, överraskningar och specialpass.
Förutom Friskis fantastiska gruppträning finns också möjlighet till träning och aktiviteter på egen hand såsom gym, cykel och tennis. Destination/resmål: Kreta, Grekland
 
Övrig information

Begränsat antal platser: 50 personer
Boende: Cavo Spada Delux & Spa Giannoulis Hotel, 5-stjärnigt med All Inclusive
Resdagar: 25 september - 2 oktober 2021 (Preliminärt datum)
Träningsansvarig: Friskis&Svettis Kristianstad
Researrangör: Travea active travel
Avreseort: Köpenhamn/Kastrup
Ankomstort: Chania/Kreta
Pris: 13 495 kr/person (tillägg 4 euro per natt och rum i turistskatt. Betalas på plats
I priset ingår: Direktflyg t/r Kastrup/Kreta.Transfer med buss t/r till hotellet. Boende på 5-stjärniga Hotellet Cavo Spada Delux & Spa Giannoulis Hotel, del i dubbelrum (tillägg för eget rum 2400 kr). Tillgång till alla träningspass och gym


Samtliga gäster omfattas av den svenska paketreselagen

Bokningsinformation och betalningsvilkor
Efter bokningstillfället skall du erlägga handpenning om 3100 kr inom en vecka. Slutbetalning av resterande belopp sker 50 dagar innan avresa. Vid sen avbokning debiteras man hela summan. Resan är bokningsbar till och med 20 mars 2021. Säkra din plats och boka nu! Antalet platser är begränsat till ett visst antal så vänta inte!

Fullbokat? Skriv upp dig på en väntelista genom att skicka ett mail med namn och telefonnummer till malin@kristianstad.friskissvettis.se