Sök paketresa & flyg

Paketresa
Endast Flyg

Träningsresor

Träningsresor är resorna för dig som gillar att vara aktiv och hålla igång även på semestern.
Till vardags hemma kanske du tränar regelbundet, promenerar, simmar, eller annat, du gillar att hålla i gång helt enkelt!
Travea erbjuder i vår och i höst ett smörgåsbord av träningsresor med olika fokus och arrangörer.
Vi väljer att samverka med olika träningsaktörer för att erbjuda en stor bredd av aktiviteter och träning.
I alla våra träningsresor fokuserar vi på upplevelsen och gör det genom träning och social samvaro.

Välkommen ombord!

Friskis & Svettis Göteborg

Skäm bort dig själv med en träningsresa! Under 2020 erbjuder vi våra medlemmar flera träningsresor med lite olika inriktning. I maj återvänder vi till kroatiska pärlan Losinj och i september reser vi till Rhodos. Vilken resa du vill åka på beror kanske på vilket innehåll du söker. ....Läs mer »

Friskis&Svettis Malmö

Träningsresa till Kroatien Fullbokat? Skriv upp dig på en väntelista genom att skicka ett mail med namn och telefonnummer till info@travea.se. Häng med Friskis Malmö till underbara Kroatien hösten 2021. Häng med Friskis Malmö till Losinj, en ö i Kroatien som förutom sol och bad erbjuder vacker natur, ....Läs mer »

Friskis&Svettis Lund

Fyll på med extra energi i höst tillsammans med oss! Följ med Friskis&Svettis Lund & Lomma till Kroatien och hälsans ö Losinj 3 – 10 september och njut av vacker natur, kristallklart vatten, god mat samt lyxigt boende. Unna dig  en skön träningsvecka på SPA-hotellet Punta. I vacker natur ....Läs mer »

Friskis&Svettis Kristianstad

Följ med oss på årets roligaste träningsvecka! I oktober 2021 packar vi ihop oss för Friskis Kristianstad första träningsresa och vi åker till härliga Kreta. Det blir en rolig vecka tillsammans där vi erbjuder ett brett utbud av olika träningspass. Du kommer att få möjlighet att ....Läs mer »

Friskis&Svettis Lomma

Fyll på med extra energi i höst tillsammans med oss! Följ med Friskis&Svettis Lomma & Lund till Kroatien och hälsans ö Losinj 3 – 10 september och njut av vacker natur, kristallklart vatten, god mat samt lyxigt boende. Unna dig  en skön träningsvecka på SPA-hotellet Punta. I vacker natur ....Läs mer »

Friskis&Svettis Ystad

Träningsresa till Grekland   Häng med Friskis Ystad till underbara Grekland till hösten. Det blir en rolig vecka tillsammans där vi erbjuder ett brett utbud av olika träningspass. Du kommer att få möjlighet att utmana dig själv, stärka upp din kropp, fylla på med energi och samtidigt njuta av ....Läs mer »

Sankt Jörgen Park

Träningsresa Sankt Jörgen Park 2021   Följ med på årets roligaste & tuffaste träningsvecka! Träningsresa med extra guldkant (Bootcamp week) Det blir en galet rolig resa med en blandning för att stärka upp och utmana dig själv & din kropp till max! Starta ....Läs mer »

Friskis&Svettis Partille

Häng med Friskis&Svettis Partille till Rhodos! Den 10 till 17 oktober 2021 åker vi på en träningsresa till Rhodos i Grekland. Unna dig en härlig må-bra-vecka på Hotell Akti Imperial. I vacker natur och härlig miljö bjuds dagligen ett brett utbud av träning, du väljer själv intensitet ....Läs mer »

Energi Träningsresa

Häng med till Rhodos! Mer information kommer inom kort I oktober lämnar vi Sverige och tar oss söderöver till det behagliga klimatet på Rhodos i Grekland. Följ med Energi Träningscenter till denna grekiska ö och unna dig en härlig må-bra-vecka på hotellet  Akti Imperial. För 12 990 ....Läs mer »

Improves träningsresa till Kroatien

Improves träningsresa till Kroatien Dags för ny träningsresa!  Förra året var vi ett 40-tal som tränade i Kroatien med underbar, uppbyggande stämning. I år åker vi tillbaka till Kroatien med perfekt klimat! Alla pass leds av professionella instruktörer från Improve. Vi bor på nyrenoverade ....Läs mer »

Nox Box

PRE OPEN TRAINING CAMP, 2021 Den 1/10 2021 är det dags för Nox Box och Original Athlete att ta er med på årets träningsresa. Veckan innan CrossFit Open drar igång så förbereder vi er för att ta er an denna 5-veckor långa utmaning. Följ med oss på vår Pre Open Training Camp! ....Läs mer »

I närheten

Tycker du om värme, semester och träning? Då är detta resan för dig! I år flyger vi tillsammans ner till södra Kroatien och staden Vodice från Kastrup för en vecka full med träning och gemenskap! Så boka in den 28 augusti-4 september! Målet med resan är att vi ska ha det trevligt ....Läs mer »

Helénes Hälsorum

Hälsoresa Losinj i Kroatien – En oas av läkande Natur… Nu är det äntligen dags för en ny härlig resa till vår favoritplats i Kroatien. 2021-09-24 – 2021-10-01 Tillsammans på den fantastiska ön Losinj  ” Island of vitality” kommer vi svettas, skratta och umgås. ....Läs mer »

FITNESS & FRIENDS

Nu går vår andra träningsresa till Kroatien, du hänger väl med? Nu laddar vi för ännu en toppenvecka i Kroatien där målet är att hämta ny energi, träna, äta och dricka gott, umgås och ha roligt tillsammans. Vår första resa gav helt enkelt mersmak, därför ....Läs mer »

My Studio träningsresa

Den 17-24 september 2021 laddar vi batterierna med sol, bad och träning på hälsans Ö, Losinj i Kroatien. Häng med på en aktiv semesterresa tillsammans med likasinnade där vi varvar svettiga träningspass med avkoppling. Vi tränar två instruktörsledda pass om dagen – ett på morgonen ....Läs mer »

The Gremlin Society

Save the date 17 September 2021 till 24 September 2021 Bless by Lošinj in the Croation archipelago on a journey for both body and mind. Enjoy Yoga, Climbing, Acroyoga, hiking  and movement with  among of other things close to the crystal clear sea . We will stay in a  four star hotel,  Punta ,https://www.losinj-hotels.com/en/hotels-and-villas/hotel-punta/ ....Läs mer »

Träningsresa med Annelie Salonen

Välkommen på en redig och unik träningsresa med "Träningsresa med Annelie Salonen"  i samarbete med Gymmet utanför och Hot yoga Nyköping   Jag är en brutta som som arbetat heltid med träning i alla former i ca 26 år. Driver sen några år bakåt eget företag med ....Läs mer »

Leela Movement Company

2021 Yoga och träningsresor med Leela Movement! Vi är så glad att kunna presentera resor i år som ger variation! Eller en vecka till en paradisö med kristallklart hav i Kroatien? Vill du åka en vecka ULTRA all-inklusive till Grekland? I vilket fall som helst, vänta inte med att bestämma dig! Våra resor ....Läs mer »