Sök paketresa & flyg

Paketresa
Endast Flyg

Friskis&Svettis Malmö

Träningsresa till Kroatien

Fullbokat? Skriv upp dig på en väntelista genom att skicka ett mail med namn och telefonnummer till info@travea.se.

Häng med Friskis Malmö till underbara Kroatien hösten 2021.

Häng med Friskis Malmö till Losinj, en ö i Kroatien som förutom sol och bad erbjuder vacker natur, kristallklart turkost vatten, mysiga vikar, naturnära motionsleder och närhet till små pittoreska hamnbyar. Den vackra miljön gör helt enkelt Losinj till en fantastisk plats för träning och sköna upplevelser.

Du reser tillsammans med andra träningsintresserade motionärer och ledare från Friskis Malmö. Du erbjuds dagligen ett antal varierade pass och träningsmöjligheter fördelade över morgon, förmiddag och eftermiddag. Du väljer själv hur mycket och hur hårt du vill träna. Kanske startar du dagen med skön rörlighet eller en joggingtur/stavgång längs havet för att sedan delta i ett jympapass och ett fyspass i poolen. Eller du kanske hellre vill chilla vid poolen med en god bok. Du kommer få ett mer detaljerat schema över passen närmare inpå.

Förutom träning och utflykter lockar också sol, bad och hotellets egen SPA-avdelning med möjlighet till olika behandlingar. Här har du chansen att skämma bort dig själv och njuta av ledigheten.

Passa på att upptäcka ön på egen hand. Här möts du av en vacker grön ö med härliga promenadstråk, cykel/vandringsleder, tennisbanor mm och självklart finns både klippor och stränder som inbjuder till sköna dopp och snorkling i det klara havet. Ön är en perfekt semesterö för dig som älskar natur och friluftsaktiviteter vid sidan om sol och bad.

Vi bor på hotell Punta som erbjuder två utomhuspooler, inomhuspool, spaavdelning, gym, hälsosam och varierad kost. Här har du bästa förutsättningarna för en fantastisk vecka. Punta ligger med fantastiskt läge precis vid havet och på bekvämt promenadavstånd från torget/hamnen i Veli Losinj. Rummen är rymliga, ljusa och modernt inredda. Balkong, luftkonditionering, satellit-TV, minibar, telefon, hårtork, säkerhetsbox och gratis wifi ingår.

Ge dig själv en förlängning av sommaren!

Vi garanterar dig en härlig vecka tillsammans med oss.

Destination/resmål: Ön Losinj, Kroatien
Hotell:  Hotell Punta, 4-stjärnigt SPA hotell beläget vid havet
Begränsat antal platser: max 30 st
Boende: del i dubbelrum på parksida.
Resdagar: 10 till 17 september 2021 (Preliminärt datum)
Träningsansvarig: Friskis Malmö
Researrangör/ansvarig: Travea
Avreseort: Köpenhamn
Ankomstort: Pula (total restid Köpenhamn-Losinj ca 5 timmar)
Pris: 11 190 sek i priset ingår direktflyg t/r Köpenhamn/Pula, transfer med buss och färja t/r Losinj, inkvartering på Hotell Punta, del i dubbelrum, halvpension (frukost och middag).
Enkelrumstillägg: 2500 kr (begränsat antal)
Anmälningsavgift 3 100 kr betalas inom 7 dagar efter bokningsbekräftelse.
Slutbetalning sker senast 45 dagar innan avresa.
Resan är öppen för: Medlemmar i Friskis Malmö.

Övriga frågor om resan vänligen kontakta Travea på info@travea.se eller ring 031 - 47 05 80
För frågor om Friskis och träningen är du välkommen att höra av dig till friskis@malmo.friskissvettis.se.