Sök paketresa & flyg

Paketresa
Endast Flyg

Energi Träningsresa

Häng med till Rhodos!

Mer information kommer inom kort

I oktober lämnar vi Sverige och tar oss söderöver till det behagliga klimatet på Rhodos i Grekland. Följ med Energi Träningscenter till denna grekiska ö och unna dig en härlig må-bra-vecka på hotellet  Akti Imperial. För 12 990 kr erbjuds du som Energimedlem resa, transfer, boende på 5-stjärnigt hotell inkl all inclusive samt ett inspirerande och varierande träningsschema. Icke medlem betalar 13 990 kr.
 
På underbara Rhosos bjuds du dagligen på varierad träning där du själv väljer hur mycket och hur hårt du vill träna - här finns något för alla. Kanske startar du dagen med yoga eller en härlig joggingtur längs med havet, för att under eftermiddagen delta i ett gemensamt pass. Har du kört lite för hårt eller behöver du vila upp dig kanske en vilodag till Rhodos stad för lite shopping är att rekommendera.
 
Förutom träning lockar också sol och bad. Här har du chansen att skämma bort dig själv och njuta av ledigheten. Ta hand om kropp och själ och kom hem i bättre form än när du åkte.
Med Energi Träningscenter och Travea reser du tillsammans med likasinnade. Träningsschemat innehåller 2-3 dagliga träningspass under veckan med (en vilodag) med olika innehåll. Förutom gruppträningen finns också möjlighet till träning på egen hand såsom gym, simning, jogging mm men med på resan finns givetvis två härliga Energi-instruktörer.

Resan är öppen för alla – medlemmar som icke-medlemmar – men du som är medlem får givetvis ett bättre pris. Använd kampanjkoden merenergi när du bokar dig. Vill du boka dig på resan och redan har en vän som du vill åka tillsammans med kan du boka dig direkt via länken nedan. Är du ensam anmäler du dig till oss på Energi så parar vi ihop dig med en resevän & rumskompis (boende sker i dubbelrum).

Passa på – anmäl dig och häng med på vår femte träningsresa tillsammans med oss på Energi Träningscenter!

Saknar du en rumskamrat? Maila info@travea.se så löser vi det!