Sök paketresa & flyg

Paketresa
Endast Flyg

FITNESS & FRIENDS

Nu går vår andra träningsresa till Kroatien, du hänger väl med?

Nu laddar vi för ännu en toppenvecka i Kroatien där målet är att hämta ny energi, träna, äta och dricka gott, umgås och ha roligt tillsammans.

Vår första resa gav helt enkelt mersmak, därför väljer vi att även resa nummer två kommer gå till den fantastiska ön Losinj, en ö med vacker natur, kristallklart vatten, mysiga vikar och naturnära motionsleder. Den vackra miljön gör Losinj till en magisk plats för träning, avkoppling, sol och bad.

Du kommer dagligen bjudas på ett brett utbud av träning i olika former. Morgonpromenader längs havet, styrketräning för hela kroppen, fartfyllda pass till härlig musik, yoga eller varför inte ett pass vattengympa i poolen.
Du väljer själv antal pass och intensitet under veckan. Alla deltar utifrån sina egna förutsättningar och är med på det de själva vill, här är det du själv som sätter kraven.
Här kan du starta morgonen med ett skönt yogapass, eller varför inte en joggingtur längs havet och till det ett dopp i det smaragdgröna vattnet före frukost. Fortsätt sedan dagen med några av våra pass eller koppla av vid poolen med en god bok och umgås med dina resevänner.

Utöver vårt träningsutbud finns det också möjlighet till träning och aktiviteter på egen hand såsom cykling, vandring, tennis- och bordtennis, bowling, minigolf, snorkling och gym.

Vi bor på det 4-stjärniga SPA-hotellet Aurora där rummen är rymliga, ljusa och modernt inredda. Balkong, luftkonditionering, satellit-TV, minibar, telefon, hårtork, säkerhetsbox och gratis internet ingår. Hotellet har ett fantastiskt läge precis vid havet där det finns både klippor och två kiselstensstränder. Hotellet har även både utomhus- och inomhuspool med havsvatten. Aurora har inte mindre än tre restauranger direkt vid havet och till centrum promenerar man på 20 minuter genom väldoftande och grön skog till ytterligare restaurangutbud.

Destination/resmål: Ön Losinj, Kroatien
Boende: del i dubbelrum på parksida.
Resdagar: 17-24 september 2021, fredag till fredag.
Träningsansvarig: Fitness and Friends
Researrangör/ansvarig: Travea
Avreseort: Göteborg
Pris: 12 390 kr/person. I priset ingår Flyg t/r Göteborg – Pula, transfer med buss och färja t/r till ön Losijn, del i dubbelrum, halvpension (frukost- och middagsbuffé) samt gym och träningspaket. Samtliga gäster omfattas av den svenska paketreselagen.
Enkelrumstillägg: 2500 kr

Ge dig själv en bra start på hösten.


Vi garanterar dig en härlig må bra vecka tillsammans med oss!

Saknar du en rumskamrat? Maila info@travea.se så hjälper vi dig att finna någon att bo med.