Sök paketresa & flyg

Paketresa
Endast Flyg

Kroatien

Ta chansen och upplev den härliga atmosfären i Kroatien. En favorit hos många och hit åker man gärna igen och igen. Landet visar upp ett fantastiskt kustlandskap som bara väntar på att utforskas och landets gästfria befolkning tar emot oss med öppen famn.
 
Här är säsongen lång, värmen kommer redan i början av april och fortsätter ända in på höstkanten. Många lockas av den vackra skärgården och det kristallklara vattnet som breder ut sig som ett skyddande hölje runt öar och land. Vattnet i Kroatien är vida omtalat, det anses vara det renaste och klarast i Europa. Det är en varierande kustremsa som erbjuder kiselsten-, sandstränder, klippor och här kan dagarna kan spenderas vid en av många stränder, blickandes ut över fantastiska vyer av Adriatiska havet. Det är dock ett resmål som erbjuder mycket mer än bara sol och bad. En resa hit tar er ut på äventyr till nationalparker med vacker, dramatisk natur och ett rikt djurliv, till städer fyllda av inspirerande historia och smakrika upplevelser i mat och dryck. Ett land som välkomnar sina gäster och som stolt delar med sig av detta. Det är inte för intet som landet har blivit en favorit hos många. Det finns så mycket att se, uppleva och det lockar till flera besök till detta oförglömliga land.

Kroatien är även ett prisvärt resmål, landet har en prisnivå som ger er en semestervistelse där ni kan unna sig det lilla extra. Låt dig väl smaka av de lokala vingårdarnas viner, traditionella rätter som peka och prsut, fikon och oliver handplockade från böndernas odlingar. Det och mycket mer kan ni få uppleva här i Kroatien.

Som nämnt tidigare, är detta kan det bli en härlig sol och bad vistelse, men även ett upplevelseresmål för den som önskar. Här kan ni följa med på någon av alla våra utflykter. Vi tar er med till nationalparker, underhållande Kroatisk afton, på stadsrundturer, ost- och vinprovning och båtturer för att nämna några av alla utflykter i vårt utbud. Det är även väldigt lätt att upptäcka Kroatien på egen hand. Hyr bil eller båt för en dag, upptäck nya platser och träffa landets befolkning ute i byarna. Vägarna är nya och lätta att köra på. Stanna till på valfri restaurang längs vägen när hungern börjar trycka på och när det kristallklara blå havet lockar, så är det bara att köra in till närmsta badplats och ta sig ett dopp.

Ön Losinj

På magiska Lošinj blir semestern rena hälsokuren Ön Losinj är ett sol- och badparadis men samtidigt en lugn och familjevänlig ö. Härligt grön, väldoftande och med fantastiska badvatten ligger den en bit söder om den stora halvön Istrien. Lošinj är en av Kroatiens största ....Läs mer »8 dagarfrån    13 990:-

Ön Krk

Krk – välkommen till bästa stränderna! Att söka och bedöma och rangordna de bästa stränderna i Kroatien vore ungefär lika meningslöst som att ägna tid åt att kora Smålands bästa lingon. Vi på Travea nöjer oss därför med att slå ett stort slag för ....Läs mer »

Dalmatien Kusten – Ett av de bästa landskapen i Kroatien.

Dalmatien Kusten – Ett av de bästa landskapen i Kroatien. Drömmer du om en härlig semester med sol, och bad? Då är Dalmatien kusten något för dig. Dalmatien bjuder på härliga vackra öar med ett kristallklart vatten. Här kan du promenera runt i gamla stan, hänga på uteserveringar ....Läs mer »