Sök paketresa & flyg

Paketresa
Endast Flyg

Friskis&Svettis Lund

Fyll på med extra energi i höst tillsammans med oss!

Följ med Friskis&Svettis Lund & Lomma till Kroatien och hälsans ö Losinj 3 – 10 september och njut av vacker natur, kristallklart vatten, god mat samt lyxigt boende.

Unna dig en skön träningsvecka på SPA-hotellet Punta. I vacker natur och härlig miljö erbjuds du dagligen ett brett utbud av träning. Träningsschemat funkar för dig som vill vara aktiv hela dagen eller för dig som väljer godbitarna som faller dig i smaken.

Starta dagen med ett skönt pass i soluppgången, en löptur, eller varför inte stavgång längs med havet, kanske även ett morgondopp i det turkosa vattnet före frukost. Välj därefter mellan en stor variation av pass som bjuder på alltifrån funktionell träning med explosiv styrka, uthållig kondition och skön rörlighet. Eller träning som får dig att släppa loss eller skärpa fokus och stressa av.  

Vi kör olika pass från vårt vanliga friskisutbud, löpskola, styrkepass på stranden, vi leker och umgås i tävlingar etc.  

Eller bara koppla av och ta en vilodag, välj att softa vid poolen med en god bok och umgås med goda vänner.

Förutom träning och utflykter lockar också sol, bad och hotellets egen SPA-avdelning med möjlighet till olika behandlingar. Här har du chansen att skämma bort dig själv och njuta av ledigheten.

Passa på att upptäcka ön på egen hand. Här möts du av en vacker grön ö med härliga promenadstråk, cykel/vandringsleder, tennisbanor mm och självklart finns både klippor och stränder som inbjuder till sköna dopp och snorkling i det klara havet. Ön är en perfekt semesterö för dig som älskar natur och friluftsaktiviteter vid sidan om sol och bad.

Under hela veckan kommer även Friskis&Svettis Lomma med deltagare finnas på plats på hotellet och vi kommer därför erbjuda flertalet av våra träningspass tillsammans och även arrangera andra aktiviteter ihop.

Ge dig själv en energiboost inför hösten och vintern!

Vi garanterar dig en härlig vecka tillsammans med oss.

Destination/resmål Ön Losinj, Kroatien
Begränsat antal platser max 40 personer
Hotell  Hotell Punta, 4-stjärnigt SPA hotell beläget vid havet
Boende del i dubbelrum. Tillägg för enkelrum 2 500 kr (antalet enkelrum är begränsat)
Resdagar 3 - 10 september 2021 (Preliminärt datum)
Träningsansvarig Friskis&Svettis Lund
Researrangör Travea
Avreseort Lund Friskis / Köpenhamn
Ankomstort Pula (total restid Köpenhamn-Losinj ca 5 timmar)
Pris 11.690 kr/person. I priset ingår direktflyg t/r Köpenhamn/Pula, transfer med buss och färja t/r Losinj, inkvartering på Hotell Punta, del i dubbelrum, halvpension (frukost och middag).
Anmälningsavgift 3100 kr betalas inom 7 dagar efter bokningsbekräftelse.
Slutbetalning sker senast 45 dagar innan avresa.