Sök paketresa & flyg

Paketresa
Endast Flyg

Helénes Hälsorum

Hälsoresa

Losinj i Kroatien – En oas av läkande Natur…

Nu är det äntligen dags för en ny härlig resa till vår favoritplats i Kroatien.

2021-09-24 – 2021-10-01

Tillsammans på den fantastiska ön Losinj  ” Island of vitality” kommer vi svettas, skratta och umgås.  

Denna ö är den perfekta platsen för träning och återhämtning för kropp och själ. I ett skönt och behagligt klimat, på vackra platser och med kristallklart vatten finns alla förutsättningar för att vi ska få en fantastisk och underbar vecka.

Vi kommer att bo på Hotell Punta. Ett trevligt 4-stjärnigt hotellkomplex med bekväma, fräscha rum. Hotellet ligger på en grön platå vid havet och har en vacker utsikt över havet och staden Veli Losinjs hamn. Med sin fina spaavdelning, inomhus- och utomhuspool samt vackra omgivningar är hotellet perfekt för en aktiv semester.

Målet med resan är att vi ska MåBra, ha en fantastisk vecka tillsammans och kanske testa något nytt och utmana oss själva utan att känna prestation.

I priset ingår flyg från Arlanda, transfer i Sverige samt Kroatien, del i dubbelrum samt halvpension, exl dryck. Minst tre -fyra schemalagda träningspass om dagen, tillgång till gym och SPA/ relaxavdelning.

Vi blandar mellan följande. Yin Yoga, Medicinsk Yoga, Hatha yoga, QiGong, Styrkepass med olika upplägg exempelvis tabata och intervall både med och utan redskap, Vattengympa, Stavgång, Optimum-Träning samt en föreläsning om Optimum-Metoden

Vi kommer även göra en längre ½ dagars vandring med fantastiska vyer och det kommer finnas möjlighet att testa på SUP (stand up padling).

Med på resan som instruktörer och ledare är:

Heléne Strandberg: PT & Hälsocoach

Stefan Strandberg: Inspiratör

Helene Friberg PT och Hälsoutvecklare

Lina Larsson Fysioterapeut.

 

Veckorna innan avresan skickar veckoprogrammet, bra att packa lista och mer information om transfer och exakta tider.

På vår FB och Instagram ”Helénes Hälsorum” finns en massa härliga bilder från tidigare resor. 😊

 

Varmt välkomna med frågor/ Heléne & Stefan StrandbergFormulärets nederkant