Sök paketresa & flyg

Paketresa
Endast Flyg

Sverige

Utforska Sveriges alla hörn!

Boka en resa med Travea inom Sverige och upptäck vackra platser, hotell och sevärdheter nära dig. Vi erbjuder magiska naturupplevelser, vackra stränder och mysiga sommarorter som passar perfekt för dig.

Karg, vild natur i norr, stora slätter och böljande fält i söder och över 100 000 sjöar utslängda över landet som till hälften består av skog. Men Sverige är mer än vacker natur, det är ett helt "smorgosboard" målat i nationalfärgen faluröd.

Behöver du lite nya uppslag att drömma om till  nästa resa? Vi har samlat våra guldkorn för dig.

Bjärehalvön

Båstad & Bjärehalvön Anledningarna till att besöka Bjärehalvön är både många och mycket varierade. En stor del av våra besökare återkommer flera gånger per år. Kanske för ett besök hos släkten, en semestervecka, en golfhelg eller en weekend på SPA. ....Läs mer »

Dalarna

Att resa i Dalarna är som att uppleva ett Sverige i miniatyr. Fjällen och den samiska kulturen, sjöarna och bergen, de röda stugorna, hantverkstraditionen och den spännande industrihistorien. Allt samlat på nära håll. Dalarna finns det något att göra året runt och med ett brett utbud av aktiviteter ....Läs mer »

Västkusten

Utforska det bästa som Västkusten har att erbjuda! Västkusten är ett populärt resmål för alla sorters turister. Anledningen till att besöka västkusten är de unika klipporna, sandstränderna långa och ljuvliga dofterna av det läckraste maten direkt från havet. Här bjuder naturen ....Läs mer »

Sydvästra Skåne

Sydvästra Skåne är känt för sina vita stränder, svalkande havsbad och pittoreska kustbyar. Landskapet bjuder på milsvida vyer perfekta för cykling, och inom korta avstånd finns både en rekonstruerad vikingaby och tretton golbanor att välja mellan.Läs mer »

Värmland

Välkommen till Värmland! Värmland är väldigt känd för sin vackra natur, land och vatten som har mycket att erbjuda. Värmland har gott om aktiva aktiviteter som passar de flesta. Här får du en riktig semesterkänsla vart du än går. Ett landskap fyllt av kultur, äventyr och massor ....Läs mer »

Härjedalen

Upplev mer av Härjedalen! Oavsett om du är intresserad av alpin utförsåkning, längd/turåkning eller spännande äventyr - så bjuder härjedalen dig upplevelser som går utöver det mesta. Här kan du förvänta dig ett mycket brett utbud av aktiviteter, god och genuin mat och inte ....Läs mer »