Sök paketresa & flyg

Paketresa
Endast Flyg

Spanien

Under en resa till Spanien finns mängder att göra, här finns något för alla smaker och intressen. Här kan du ägna dig åt sportaktiviteter som golf, tennis, vandring, klättring, cykling, surfing och andra vattensporter av olika slag. Är du mer intresserad av kultur och historia lär du inte heller bli besviken, här kan du besöka muséer, katedraler, kyrkor, slott -eller gå på en flamencoklubb eller en fotbollsmatch. Det är bara att välja det resmål som passar dina intressen bäst.

Tossa de Mar

Tossa de Mar är en liten kustort som ligger längs kusten Costa Brava i Katalonien i Spanien. Här finns fina sandstränder i mysiga små vikar. Kusten runt orten är dramatisk och väldigt vacker. Tossa de Mars mest kända strand är Playa Gran, den ligger vid foten av den gamla staden och har lugnt, klart vatten. ....Läs mer »

Marbella

Namnet Marbella betyder vackert hav , vilket ju verkligen är ett passande namn. Marbella ligger på Spaniens södra kust, här finns flera vackra stränder som binds samman av en lång strandpromenad. Längs med strandpromenaden finns mysiga restauranger, caféer och tapasbarer. Här finns en strand för ....Läs mer »

Gran Hotel Sol y Mar

fyrstjärniga hotellet ”Sol Y Mar”, beläget precis vid strandpromenaden och med havet som närmsta granne. Rummen har balkong och vetter mot havet. Hotellet har pool, ett litet gym, champagnebar och flera restauranger. Den 5 km långa strandpromenaden utanför är kantad med barer, restauranger och små butiker ....Läs mer »