Sök paketresa & flyg

Paketresa
Endast Flyg

Hotel Vespera****

Vespera är det perfekta familjehotellet. Här finns internationella barnklubbar för olika åldrar och en mängd underhållning för barnen i form av lekrum och lekplatser. Hotellet erbjuder även uthyrning av bl.a. barnvagnar och värmare för nappflaska. I matsalen finns en trevlig "minimatsal" för barnen och avdelning för att förbereda mat för de minsta.


Vattenlandet på fyrstjärniga Vespera slår det mesta, med 3 000 kvadratmeter pooler i tre nivåer som likt ett vattenfall mot havet och stranden. Hydromassage, vattenfall, bubbelpool och ett soldäck som för tankarna till lyxkryssare. Allt med fenomenal havsutsikt. Två av poolerna är för mindre barn, med en härlig vattenrutschkana. Nedanför hotellet ligger badvänliga klippor som är perfekta för sol och bad i det rena och klara vattnet. I närheten ligger också två barnvänliga kiselstenstränder.

Frukostbuffé ingår och serveras i den fina bufférestaurangen. Tre à la carte-restauranger ligger i närheten, invid havet.

Rummen

Snygga och luftiga dubbelrum med extrasäng som passar två vuxna och ett barn upp till 12 år. Hotellet erbjuder även familjerum med två rum i anslutning till varandra. I varje rum finns en dubbelsäng samt en extrasäng och passar för 4-6 personer. Alla rum har balkong, badrum med dusch, luftkonditionering, internet, satellit-tv, telefon, minibar, hårfön och säkerhetsbox.

Bad

Ett stort poolområde på tre nivåer där vattnet rinner ner mot havet. Två pooler för barn med vattenfall och vattenrutschkana. Hotellet erbjuder även solstolar och parasoll. Nedanför hotellet ligger badvänliga klippor som är perfekta för sol och bad i det rena och klara vattnet. I närheten ligger också två barnvänliga kiselstenstränder.

Måltider

Frukostbuffé ingår och serveras i den fina bufférestaurangen, halvpension kan köpas till. Tre a la Carte restauranger ligger i närheten, vid havet.

Övrigt

Valutaväxling, tvättservice, presentbutik och tidningskiosk, internet, inomhuspool, baby-, mini-, och tonårsklubb, lekrum och lekplatser. Restaurang, parkering, bar, bagageförvaring, tennisbana, minigolf, bocciabana, bordtennis samt underhållning för barn. Bekräftelse skickas till kund direkt vid bokning av paketresa. Dock har Travea 48 timmar på sig under vardagar samt 72 timmar under helg och röda dagar att bekräfta boendet då fullbokningar kan ske och alternativa boenden erbjuds. Vid fullbokat meddelas detta via mail med förslag på annat boende.

 

Mer om ön Losinj

Till ön Losinj kommer man via ön Krk med buss och båttransfer. Här möts man av en vacker grön ö med härliga promenadstråk, många fritidsaktiviteter och självklart många möjligheter till sköna dopp i ett klart hav. Öns huvudort heter Mali Losinj (Lilla Losinj) vars storhetstid var på 1800-talet, då staden var en viktig hamn och invånarna från ön var kända som Medelhavets bästa navigatörer. Det var under denna period som stadens arkitektur utformades och endast lite har förändrats genom åren. Mali Losinjs lillasyster heter Veli Losinj, vilket lustigt nog betyder Stora Losinj. Veli Losinj är en mysig liten stad med härlig utsikt över havet och övärlden.

När man har utforskat de vackra städerna vid vattnet tar det endast 15 minuter för att hitta lugnet, naturen och en egen liten strand. Ön är en perfekt semesterö för dig som älskar natur och friluftsaktiviteter vid sidan om sol och bad. Det finns utmärkta sport- och fritidserbjudanden och även för möjligheten för utflykter till öarna i Lošinjs arkipelag.