Sök paketresa & flyg

Paketresa
Endast Flyg

Hotell Punta****

Hotell Punta är ett trevligt 4-stjärnigt hotellkomplex med bekväma, fräscha rum. Hotellet ligger på en grön platå vid havet med vacker utsikt över havet och staden Veli Losinjs hamn. Med sin fina spa avdelning, inomhus- och utomhuspool samt vackra omgivningar är hotellet perfekt för en aktiv semester.

Hotellets höjdpunkt är den specialdesignade ”vitalitets-zonen” med inomhus- och utomhuspool, relaxavdelningen, wellness och skönhets-behandlingen och allt annat man vill skämma bort sig med. Specialkomponerade vitalitetsprogram erbjuds, liksom även tillgång till läkare.

De fina dubbelrummen för två personer har en extrasäng för en person. Här väljer man mellan parkutsikt eller delvis havsutsikt. Alla rum har balkong, badrum med dusch, satellit-tv och telefon.

Frukost ingår, och på restaurang Olea erbjuds lunch och middag tillagad på de finaste ingredienserna av högsta kvalitet. Hotell Punta är känt för att servera vällagad och balanserad mat som tillagats efter öns egna traditionella recept.

Rummen

Fina dubbelrum för två personer samt en extrasäng för en person. Ni kan välja mellan parkutsikt eller delvis havsutsikt.  Alla rum har balkong, badrum med dusch, satellit-tv, samt telefon.

Bad

Hotell Punta har ett fint poolområde med solstolar/solskydd, bubbelpool i spa avdelningen. Inbjudande och badvänliga klippor i närheten av hotellet.

Måltider

Frukost ingår. Halvpension eller helpension kan kö pas till med reservation för vissa delar av året.

Barnrabatt

Vid bokning via internet erhålles barnrabatt vid bokning av två vuxna och ett barn upp till 12 år. Barnrabatten visas i bokningssteg 3.

Övrigt

Valutaväxling, Presentbutik och Tidningskiosk, Internetavdelning, Inomhuspool, Utomhuspool, Spa & Skönhetscenter, Bastu/ Ångbad, Massage, Solarium, Tennisbanor, Uthyrning av cyklar, Restaurang, Parkering, Bar, Daglig underhållning för vuxna och barn. Bekräftelse skickas till kund direkt vid bokning av paketresa. Dock har Travea på sig 48 timmar under vardagar samt 72 timmar under helg och röda dagar att bekräfta boendet då fullbokningar kan ske och alternativa boenden erbjuds. Vid fullbokat meddelas detta via mail med förslag på annat boende.

Mer om ön Losinj

Till ön Losinj kommer man via ön Krk med buss och båttransfer. Här möts man av en vacker grön ö med härliga promenadstråk, många fritidsaktiviteter och självklart många möjligheter till sköna dopp i ett klart hav. Öns huvudort heter Mali Losinj (Lilla Losinj) vars storhetstid var på 1800-talet, då staden var en viktig hamn och invånarna från ön var kända som Medelhavets bästa navigatörer. Det var under denna period som stadens arkitektur utformades och endast lite har förändrats genom åren. Mali Losinjs lillasyster heter Veli Losinj, vilket lustigt nog betyder Stora Losinj. Veli Losinj är en mysig liten stad med härlig utsikt över havet och övärlden.

När man har utforskat de vackra städerna vid vattnet tar det endast 15 minuter för att hitta lugnet, naturen och en egen liten strand. Ön är en perfekt semesterö för dig som älskar natur och friluftsaktiviteter vid sidan om sol och bad. Det finns utmärkta sport- och fritidserbjudanden och även för möjligheten för utflykter till öarna i Lošinjs arkipelag.

Fakta om boendet

Rummen

Samtliga av 219 rum och 16 lägenheter på hotellet är fräscha med ny och modern inredning, med utsikt över havet eller parken. Eget badrum finns i varje rum, med dusch eller badkar, alla med hårtorkare. Dessutom har varje rum luftkonditionering, golvmatta, telefon, satellit TV, internetuppkoppling, minibar, säkerhetsskåp, morgonrock, tofflor samt badduk och badväska.

Måltider

I hotellets restaurang kan man, förutom frukost, smaka många dalmatinska och interantionella delikateser med ett urval av goda viner. Gäster med speciella krav bemötas oavsett om det handlar om en vegetarisk meny eller en strikt matprogram. I lounge baren Stilla kan man också hitta ett bra urval drinkar. Pool bar Luna erbjuder också snacks och mat och på stranden kan man få en uppfriskning på Fruitland.

Vitality Zone

En av de speciella moment med hotell Punta är Vitality Zone. Inom -och utomhus bassäng med solplaster, relax avdelning, beauty avdelning samt wellness ger dig möjlighet att samla och återupphämta krafter. Hotellets omgivning ger dig också chans att ha en aktiv semester också, med tennisbanor, konstgjord klippa för klättring eller vad sägs om 220 km promenadgångar som finns på hela ön.