Sök paketresa & flyg

Paketresa
Endast Flyg

Hotell Aurora****

Den som vill vara aktiv på semestern kommer att trivas på fyrstjärniga Hotell Aurora, som kan erbjuda en uppsjö av aktiviteter. I och runt hotellet finns det gott om aktiviteter så som bowling, minigolf, bordtennis och hela 8 tennisbanor med tillhörande tennisskola.


Nedanför hotellet ligger badvänliga klippor som är perfekta för sol och bad i det rena och klara vattnet. I närheten ligger också två barnvänliga kiselstenstränder. Hotellet har även både utomhus- och inomhuspool med havsvatten. Spaanläggningen Laurus SlowSPA är synnerligen inbjudande med många sköna behandlingar. Aurora har inte mindre än tre restauranger direkt vid havet och en utmärkt bufférestaurang för hotellets gäster. Frukostbuffé ingår.

Rummen är rymliga, ljusa och modernt inredda dubbelrum med möjlighet för extrasäng passande för barn upp till 12 år. Balkong, luftkonditionering, satellit-TV, minibar, telefon, hårtork, säkerhetsbox och gratis internet ingår. Välj mellan parkutsikt eller havsutsikt. Till centrum promenerar man på 20 minuter genom väldoftande och grön skog.

Rummen


Rymliga, ljusa och modernt inredda dubbelrum med möjlighet för extrasäng passande för barn upp till 12 år i Dubbelrum. Balkong, luftkonditionering, satellit-TV, minibar, telefon, hårtork, säkerhetsbox, internet. Välj mellan parksida eller havssida.

Bad

Nedanför hotellet ligger badvänliga klippor som är perfekta för sol och bad i det rena och klara vattnet. I närheten ligger också två barnvänliga kiselstenstränder. Hotellet har även inomhus- och utomhuspool samt pool för barn.

Solstolar och parasoller vid poolen ingår. 1 strandhanduk och 1 strandväska per person ingår under vistelsen.

Måltider

Frukostbuffé ingår och serveras i den fina bufférestaurangen, halvpension kan köpas till. Tre a la Carte restauranger ligger i närheten, vid havet.

Övrigt

Valutaväxling, tvättservice, presentbutik och tidningskiosk, konferensrum, internet, inomhuspool, utomhuspool, spa & hälsocenter, bastu/ångbad, massage, jacuzzi, fitness center, bordtennis, restaurang, parkering, bar, bagageförvaring, tennisbana, minigolf, bocciabana, bordtennis, underhållning för barn. Bekräftelse skickas till kund direkt vid bokning av paketresa. Dock har Travea 48 timmar på sig under vardagar samt 72 timmar under helg och röda dagar att bekräfta boendet då fullbokningar kan ske och alternativa boenden erbjuds. Vid fullbokat meddelas detta via mail med förslag på annat boende.

Barnrabatt

Vid bokning via internet erhålles barnrabatt vid bokning av två vuxna och ett barn. Barnrabatten visas i bokningssteg 3.

 

Mer om ön Losinj

Till ön Losinj kommer man via ön Krk med buss och båttransfer. Här möts man av en vacker grön ö med härliga promenadstråk, många fritidsaktiviteter och självklart många möjligheter till sköna dopp i ett klart hav. Öns huvudort heter Mali Losinj (Lilla Losinj) vars storhetstid var på 1800-talet, då staden var en viktig hamn och invånarna från ön var kända som Medelhavets bästa navigatörer. Det var under denna period som stadens arkitektur utformades och endast lite har förändrats genom åren. Mali Losinjs lillasyster heter Veli Losinj, vilket lustigt nog betyder Stora Losinj. Veli Losinj är en mysig liten stad med härlig utsikt över havet och övärlden.

När man har utforskat de vackra städerna vid vattnet tar det endast 15 minuter för att hitta lugnet, naturen och en egen liten strand. Ön är en perfekt semesterö för dig som älskar natur och friluftsaktiviteter vid sidan om sol och bad. Det finns utmärkta sport- och fritidserbjudanden och även för möjligheten för utflykter till öarna i Lošinjs arkipelag.